Es preveu un aparcament màxim de 2 hores a l’estació

by | nov. 24, 2016 | Al Dia

Àrea davant estació | Jordi Tardós

 

Fa temps que el projecte d’aparcament amb zona verda a Bellaterra es va tombar. Segons Ramon Andreu, president de l’EMD de Bellaterra, les Bases de Prestació de Serveis i Funcionament de l’EMD de Bellaterra, indiquen que l’ordenança de regulació del trànsit la té l’entitat municipal. És per aquest motiu que van procedir a fer-la. Si més no, l’Ajuntament de Cerdanyola va portar-ho a contenciós i el Tribunal Superior de Justícia (el més alt a nivell català) va donar-lis la raó. L’ens va dictaminar que l’EMD no era competent ja que, dins el paraigües de la “Mobilitat”  hi ha la “regulació del trànsit” – de la qual en disposa – i la de “l’ús del sòl – que no”. La sentència va ser negativa i, per tant, va ordenar retirar-la.

 

Actualment la proposta es troba en fer un aparcament limitat que comportaria un estacionament màxim de 2 hores davant de l’estació, només a la zona de la farmàcia i el forn.

 

D’aquesta manera s’aconseguiria una rotació en la petita àrea i s’evitarien els vehicles que hi resten aparcats per molta estona o dies sencers. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: