Gominoles, casolanes, sanes i molt gustoses

by | nov. 29, 2016 | Pa Amb Oli

 

La gelatina és un aliment altament proteïc | petitsabadell

 

 

 

Aquesta és d'aquelles receptes que van fer furor en el fòrum del Món de les Receptes. Gràcies a les grans cuineres d'aquest fòrum vaig aprendre a fer caramels de goma i moltes altres coses.

 

És genial dur a una festa una safata de caramels de goma casolanes. Tothom queda sorprès.

 

La gelatina és un aliment altament proteïc amb el qual es poden realitzar infinitat de nutritives receptes de cuina, entre les quals les gominoles. Això us assegurarà que contenen només productes alimenticis naturals, a més de permetre-us passar una estona divertida per compartir amb els més petits de la casa. 

 

És genial dur a una festa una safata de caramels de goma casolanes.

 

Ingredients

Un sobre de gelatina de sabor

Dos sobres de gelatina neutra.

Aigua o suc o llet:

El doble de volum que de la gelatina de sabor

Sucre: El triple de volum que de la gelatina de sabor, I una mica més per l'acabat final.

Oli de gira-sol, per pintar els motlles.

 

Preparació:

Es posen els ingredients en un cassó a foc suau, procurant que no bulli i remenant sense parar durant 10 minuts aproximadament.

 

Es pinten amb Oli de gira-sol motlles petits de silicona o glaçoneres, i s'hi aboca a la barreja de gelatines a dins. Es deixa refredar i al cap de 12 hores es de desmotllen, es passen per sucre i… llestos!

 

També es pot pintar amb oli una plàtera o una safata de forn, es talla la pasta a trossets i s'hi posa sucre per sobre.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: