Presentació de la Jornada de Finançament a l'alcaldia | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Uns 100 experts del finançament de la ciència i generació de projectes debatran i estudiaran aquest dimarts casos d'èxit en la 3a Jornada sobre Finançament de la Ciència i Innovació Social, FCIS 2016, organitzada per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès i president del Comitè Organitzador ha assenyalat que “segons diversos estudis, les principals activitats de l'economia col·laborativa representaran 335.000 milions de dòlars el 2025. Quan correspondrà a la ciència i la recerca? Per aquest motiu, el lema de la tercera Jornada FCIS serà: El nou paper de l'Economia Col·laborativa en el finançament de la Ciència i la Recerca“.

 

La Jornada ha estat organitzada per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la UAB

 

  

A més de Carles Escolà, l'esdeveniment també serà inaugurat pel director general de la Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT), José Ignacio Fernández Vera; i pel director general del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (PRUAB), Javier Lafuente.

 

 

Vint ponents de centres de recerca, empreses i institucions participaran en el FCIS 2016

 

  

En la Jornada participen més de 20 ponents de diferents institucions, empreses i centres de recerca de tot l'Estat; repartits en dues Taules d'Exposició i Debat, i dues conferències magistrals. La Confederació de Cooperatives de Catalunya, la Confederación de Sociedades Científicas de España (COSCE), el Parc Astronòmic Montsec (PAM), la Federación de Asociaciones Científicas Médicas Españolas (FACME) i la Federació Española de Enfermedades Raras (FEDER) són algunes de les entitats que participaran en el FCIS 2016.