Cerdanyola acollirà una jornada sobre finançament de la ciència

by | nov. 30, 2016 | Al Dia

Presentació de la Jornada de Finançament a l'alcaldia | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Uns 100 experts del finançament de la ciència i generació de projectes debatran i estudiaran aquest dimarts casos d'èxit en la 3a Jornada sobre Finançament de la Ciència i Innovació Social, FCIS 2016, organitzada per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès i president del Comitè Organitzador ha assenyalat que “segons diversos estudis, les principals activitats de l'economia col·laborativa representaran 335.000 milions de dòlars el 2025. Quan correspondrà a la ciència i la recerca? Per aquest motiu, el lema de la tercera Jornada FCIS serà: El nou paper de l'Economia Col·laborativa en el finançament de la Ciència i la Recerca“.

 

La Jornada ha estat organitzada per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la UAB

 

  

A més de Carles Escolà, l'esdeveniment també serà inaugurat pel director general de la Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT), José Ignacio Fernández Vera; i pel director general del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (PRUAB), Javier Lafuente.

 

 

Vint ponents de centres de recerca, empreses i institucions participaran en el FCIS 2016

 

  

En la Jornada participen més de 20 ponents de diferents institucions, empreses i centres de recerca de tot l'Estat; repartits en dues Taules d'Exposició i Debat, i dues conferències magistrals. La Confederació de Cooperatives de Catalunya, la Confederación de Sociedades Científicas de España (COSCE), el Parc Astronòmic Montsec (PAM), la Federación de Asociaciones Científicas Médicas Españolas (FACME) i la Federació Española de Enfermedades Raras (FEDER) són algunes de les entitats que participaran en el FCIS 2016.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: