La foto difosa per Arran aquest dimecres | Vern Bueno

 

Asseguts al passadís, o dempeus en un trajecte per l'autopista que sovint s'allarga més d'una hora. L'autobús que connecta Mataró i Argentona amb la Universitat Autònoma de Barcelona segueix presentat greus problemes de sobreocupació. Un fet que es porta repetint des de fa molts anys, i al qual ningú ha sabut trobar una solució. Els seus usuaris estan farts de denunciar aquest fet amb fotografies penjades a les xarxes socials, com la que acompanya aquesta notícia, presa aquest dimecres al matí. L'organització juvenil Arran se n'ha fet ressò. 

 

Els seus usuaris estan farts de denunciar aquest fet amb fotografies penjades a les xarxes socials

 

Recentment s'ha creat una plataforma d'usuaris que s'ha reunit amb els alcaldes de Mataró i d'Argentona. Els ajuntaments, però, no tenen gaire marge de maniobra, ja que el servei depèn de la Generalitat i de l'empresa concessionària del servei, Casas-Moventis.