La Sirena busca 250 treballadors per a la campanya de Nadal

by | des. 1, 2016 | Al Dia

Un dels establiments de La Sirena a Catalunya | ACN

 

 

La Sirena ha anunciat que contractarà a 186 empleats de reforç i 60 prescriptors durant la campanya de Nadal per a les seves botigues de Terrassa, Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Madrid. Els interessats en aquestes ofertes de treball poden contactar amb la companyia enviant el seu currículum vitae a través de la web de la companyia i clicant a l'apartat “Treballa a la Sirena”.

  

  

  

Les posicions de reforç són per reponedor, caixer i mosso de magatzem, en total existeixen 186 vacants 172 d'elles a Catalunya i 24 en la Comunitat de Madrid. Aquests llocs de treball s'han creat amb l'objectiu de donar suport durant la Campanya de Nadal (entre el 12 de desembre i el 31 del mateix mes). L'objectiu dels prescriptors és orientar i informar als clients sobre els beneficis i característiques del producte congelat i com cuinar-los. El perfil del prescriptor és: entusiasta de la cuina, que conegui el producte congelat, amb vocació de servei i que tingui capacitat de comunicació i de venda.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: