Un dels establiments de La Sirena a Catalunya | ACN

 

 

La Sirena ha anunciat que contractarà a 186 empleats de reforç i 60 prescriptors durant la campanya de Nadal per a les seves botigues de Terrassa, Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Madrid. Els interessats en aquestes ofertes de treball poden contactar amb la companyia enviant el seu currículum vitae a través de la web de la companyia i clicant a l'apartat “Treballa a la Sirena”.

  

  

  

Les posicions de reforç són per reponedor, caixer i mosso de magatzem, en total existeixen 186 vacants 172 d'elles a Catalunya i 24 en la Comunitat de Madrid. Aquests llocs de treball s'han creat amb l'objectiu de donar suport durant la Campanya de Nadal (entre el 12 de desembre i el 31 del mateix mes). L'objectiu dels prescriptors és orientar i informar als clients sobre els beneficis i característiques del producte congelat i com cuinar-los. El perfil del prescriptor és: entusiasta de la cuina, que conegui el producte congelat, amb vocació de servei i que tingui capacitat de comunicació i de venda.