Fotograma del videoclip enregistrat al Vapor Pissit | iSabadel

 

Un any més, i ja en són deu, que El disc de la Marató de TV3s’enregistra en gran part als estudis Ten Productions, que els germans Ten tenen a Sabadell.

 

El disc de la Marató de TV3, que en aquesta edició commemora els 25 anys que es va iniciar La Marató, és una edició especial amb un doble CD, un amb les cançons d’aquesta edició i un segon amb les millors cançons dels 12 anys que s’edita aquest disc.

 

Aquest any, la Marató de TV3 es centra en l’ictus i el cd que està a la venta fins aquest diumenge amb algunes capçaleres dels diaris compta amb versions en català de tots els temps interpretades per artistes consagrats com Mònica Naranjo, Joan Manuel Serrat, Los ManolosNek, Ana Belén, Sole Giménez (Presuntos Implicados) o Doctor Prats, entre altres.

 

No només l’enregistrament de la majoria de temes que formen el disc de La Marató de TV3 s’ha fet a Sabadell, també alguns escenaris de la ciutat s’han emprat per enregistrar els videoclips de les cançons, com és el cas del Teatre Principal, on l’exsolista de Presuntos Implicados Sole Gimenez ha enregistrat el tema Sense tu. D’altra banda, el Vapor Pissitha estat l’escenari triat per enregistrar Angie, amb Cybee, Clara i Maria Cambra.

 

Sabadell i la Marató

Com és habitual, la ciutat de Sabadell es bolcarà un any més en La Marató, on les entitats realitzaran més d’una cinquantena d’activitats per a recaptar diners que es destinaran a la investigació de l’Ictus. Els actes es centraran el dia de la Marató, el proper 18 de desembre, però s’aniran duent a terme durant aquest mes de desembre.