Ajuntament de Cerdanyola | Cerdanyola.cat

 

Els membres del govern seguiran amb la seva activitat normal el 6 de desembre com a mostra de rebuig a la judicialització de la política.

 

Activitat normal pel 6 de desembre, com a mostra de rebuig a la judicialització de la política.

 

Avui dia 6 de desembre, dia de la Constitució, els membres del govern municipal estaran a l'Ajuntament treballant i realitzant tasques d'atenció a la ciutadania en un acte de normalitat administrativa. Amb aquest gest, els regidors i regidores volen evidenciar el seu rebuig davant la impossibilitat d'efectuar modificacions al text de la Constitució vigent.

 

Volen evidenciar el seu rebuig davant la impossibilitat d'efectuar modificacions al text de la Constitució vigent.

 

Amb aquesta decisió, el govern de Cerdanyola del Vallès se suma a la proposta realitzada per l'Associació de Municipis per la Independència i que proposa als càrrecs electes treballar el 6 de desembre.

 

Cerdanyola del Vallès se suma a la proposta realitzada per l'AMI