Carrer Joan Fàbregas, el carrer de l'església | Google Maps

 

Una vegada més hem de parlar de robatoris. Aquest cop han entrat pel primer pis d'una casa unifamiliar durant el passat partit del Barça – Madrid del dissabte 3 de Desembre. Van deixar la casa completament regirada i varen endur-se joies i tot allò de valor poc voluminós que podien endur-se còmodament.

 

És alarmant la ubicació: al bell mig de Bellaterra, molt pròxim a l'església i a plena llum de dia. Cal mencionar que el carrer Joan Fàbregas és un dels més transitats

 

Aprofitant l'avinentesa, també varen entrar a la casa veïna tot i que els desperfectes varen ser de menor quantia. 

 

Una vegada més, el Mossos ens recomanen prevenció i recomanen telefonar en cas de sospita. Són les mateixes autoritats que ens informen que existeixen els lladres que després del robatori “marxen en tren”.