Teatre de la Passió de Cervera | ANC Bellaterra

 

 

Un any més, Bellaterra per la Independència ha estat present a la sessió de treball del Consell de Territorials, Sectorials i d’Exteriors (CTSE) de l’ANC que es va fer el dissabte 26 de novembre a Cervera (La Segarra). Es tracta d’una reunió anual d’actualització del missatge polític de l’Assemblea Nacional Catalana.

 

Com cada any, hi varen assistir dos representants de Bellaterra, el coordinador i un altre membre d’entre els associats de la Territorial. Aquests exerciren de portaveus de les propostes debatudes al Secretariat Territorial a l’entorn de quatre temes proposats pel Secretariat Nacional:

1.     País Informat.

2.     Incidència Política al Territori.

3.     Referèndum.

4.     Defensa de les institucions.

 

Els més de 400 representants aplegats al Teatre de la Passió de Cervera es van constituir en grups de treball per debatre diferents aspectes dels temes. En cada grup hi havia un relator, encarregar de resumir les propostes treballades i presentar-ne conclusions.

 

Els dos representants de Bellaterra ubicats en els àmbits temàtics “País Informat” i “Incidència Política al Territori”, varen exposar les aportacions tenint en compte les opinions rebudes.

 

El resum final de propostes treballades serviran per elaborar les conclusions finals d'aquest Consell i que posteriorment s’enviaran a tots els associats.

 

Reunits des de les 10 del matí fins a quarts de set de la tarda fou una intensa jornada de treball que ha de permetre avançar en el camí de la independència. Els representants bellaterrencs en fan una valoració positiva.

 

Unitat, coratge i determinació”, aquest és el títol de la “Declaració de Cervera” que es va aprovar i que podeu llegir en aquest enllaç:

https://vocxi.assemblea.cat/2016/11/26/unitat-coratge-i-determinacio/

 

El contingut d’aquesta declaració resumeix l’esperit de la reunió i va servir per encoratjar encara més als assistents a continuar la ingent tasca que l’ANC ha realitzat a tot el territori per tal de crear les condicions per aconseguir el dia del referèndum, la victòria que cal per culminar el procés iniciat el 10 de març de 2012, en que al Palau Sant Jordi de Barcelona es va constituir l’entitat amb la finalitat d’aconseguir la independència del nostre país. Unitat, coratge i determinació!