Els dos detinguts portaven a sobre una bossa de mà plena d’eines susceptibles de ser emprades per a cometre robatoris tals com una pota de cabra, tenalles, un tornavís i guants.  | MOSSOS

 

 

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir l’1 de desembre dos homes de 36 anys i 31 anys, de nacionalitat cubana i xilena i amb domicili a Badalona el primer i sense domicili conegut el segon com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili. La detenció s’emmarca dins el dispositiu de seguretat que Mossos d’Esquadra ha establert per lluitar contra els robatoris amb força.

 

 

El mateix dia al voltant de les 19.00 hores, mossos de paisà que realitzaven l’esmentat dispositiu van observar com dos homes accedien a una casa unifamiliar ubicada a la urbanització del Turó de Sant Pau (Bellaterra). Els policies van enxampar un dels lladres a l’interior del jardí de la casa i l’altre pujant pel mur lateral exterior. Els dos lladres van ser detinguts in fraganti en aquell mateix moment i abans que perpetressin el robatori.

 

 

Els dos detinguts portaven a sobre una bossa de mà plena d’eines susceptibles de ser emprades per a cometre robatoris tals com una pota de cabra, tenalles, un tornavís i guants. 

 

 

Els dos detinguts, amb diversos antecedents per robatoris del mateix tipus, van passar a disposició judicial el 3 de desembre davant el jutjat en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs, tot i que un d’ells va ser traslladat a un Centre d’Internament d’Estrangers, ja que li constava una ordre d’expulsió del país.