Exemple de Desfibril·lador | Ajuntament de Calafell

 

 

El passat 1 de desembre la regidora de Seguretat Ciutadana i Espai Públic a l’Ajuntament de Cerdanyola, Contxi Haro, va assistir a l’assemblea extraordinària de la Taula Cívica de Bellaterra (TCB).

 

En la reunió, es van tractar temes pendents com la instal·lació de 3 desfibril·ladors a Bellaterra, diferents conflictes entre l’Ajuntament i l’EMD pel que fa a càmeres de trànsit/seguretat, pilones als carrers i aparcament a la zona de la Plaça del Pi i, finalment, qüestions de seguretat ciutadana. 

 

Haro es va mostrar dialogant i oberta a tractar les preocupacions de totes les entitats i veïns de Bellaterra. Pel que fa als desfibril·ladors, va explicar que no han estat instal·lats encara degut a una incidència. Si més no, s’instal·laran en breus i es realitzarà un curs de formació per a les persones que els tindran més a l’avast. A Cerdanyola n’hi ha 20 d’instal·lats i es pretenen posar-ne 3 a Bellaterra, tal com ja anunciavem aquí.