Els desfibril·ladors de Bellaterra, encara en camí

by | des. 8, 2016 | Al Dia

Exemple de Desfibril·lador | Ajuntament de Calafell

 

 

El passat 1 de desembre la regidora de Seguretat Ciutadana i Espai Públic a l’Ajuntament de Cerdanyola, Contxi Haro, va assistir a l’assemblea extraordinària de la Taula Cívica de Bellaterra (TCB).

 

En la reunió, es van tractar temes pendents com la instal·lació de 3 desfibril·ladors a Bellaterra, diferents conflictes entre l’Ajuntament i l’EMD pel que fa a càmeres de trànsit/seguretat, pilones als carrers i aparcament a la zona de la Plaça del Pi i, finalment, qüestions de seguretat ciutadana. 

 

Haro es va mostrar dialogant i oberta a tractar les preocupacions de totes les entitats i veïns de Bellaterra. Pel que fa als desfibril·ladors, va explicar que no han estat instal·lats encara degut a una incidència. Si més no, s’instal·laran en breus i es realitzarà un curs de formació per a les persones que els tindran més a l’avast. A Cerdanyola n’hi ha 20 d’instal·lats i es pretenen posar-ne 3 a Bellaterra, tal com ja anunciavem aquí.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: