Trobada de Coordinadors de l’ANC del Vallès Occidental

by | des. 8, 2016 | Espai d'Entitats

Trobada coordinadors ANC, Sant Quirze del Vallès | ANC Bellaterra

 

 

Divendres passat, 2 de desembre, es va fer una trobada comarcal a Sant Quirze del Vallès de membres dels secretariats de les vint-i-una territorials que tenim a la comarca. I amb sopar informal inclòs.

 

Durant una estona també hi va ser la Carme Forcadell que en qualitat de vallesana n’havia estat membre actiu fins ocupar l’actual càrrec al Parlament. Tot un luxe tenir-la novament a la trobada! I un estímul escoltar-la activa i engrescada en el camí emprès per la ciutadania. Un procés que va començar el poble i serà el poble que l’acabarà. Com sempre, va generar molta expectació entre els assistents. I entusiasme després de sentir-la.

 

Una altra intervenció destacada fou la del president de l’ANC, Jordi Sánchez. En to eloqüent i distès va reforçar el missatge de la Carme tot ratificant-se en que es farà el referèndum. Cal treballar i estar preparats per guanyar-lo. També va  comunicar les mobilitzacions previstes per als dies 15 i 16 de desembre amb motiu de la declaració que ha de fer la Presidenta del Parlament davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El dijous dia 15, a les 8 h de la tarda, es llegirà un manifest davant de tots els ajuntaments de Catalunya. A les 9 h del dematí del divendres dia 16, es convoca una concentració davant la seu del TSJC.

 

Molts eren els temes de conversa, centrats sobretot en el moment actual i el pols polítics que ens exigeix mantenir-nos desperts, actius, mobilitzats i en alerta. Sobretot ara que Catalunya entrarà a la fase final i definitiva del procés. Perquè la majoria parlamentària està disposada a obeir el mandat que el poble li ha atorgat a les urnes. El procés és imparable!

 

Un centenar d’assistents al sopar a Sant Quirze, entre els quals hi havia alguns afiliats de l’Assemblea de Bellaterra, entitat que es mostra molt activa, sigui en actes reivindicatius de país, culturals o lúdics.

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: