Trobada coordinadors ANC, Sant Quirze del Vallès | ANC Bellaterra

 

 

Divendres passat, 2 de desembre, es va fer una trobada comarcal a Sant Quirze del Vallès de membres dels secretariats de les vint-i-una territorials que tenim a la comarca. I amb sopar informal inclòs.

 

Durant una estona també hi va ser la Carme Forcadell que en qualitat de vallesana n’havia estat membre actiu fins ocupar l’actual càrrec al Parlament. Tot un luxe tenir-la novament a la trobada! I un estímul escoltar-la activa i engrescada en el camí emprès per la ciutadania. Un procés que va començar el poble i serà el poble que l’acabarà. Com sempre, va generar molta expectació entre els assistents. I entusiasme després de sentir-la.

 

Una altra intervenció destacada fou la del president de l’ANC, Jordi Sánchez. En to eloqüent i distès va reforçar el missatge de la Carme tot ratificant-se en que es farà el referèndum. Cal treballar i estar preparats per guanyar-lo. També va  comunicar les mobilitzacions previstes per als dies 15 i 16 de desembre amb motiu de la declaració que ha de fer la Presidenta del Parlament davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El dijous dia 15, a les 8 h de la tarda, es llegirà un manifest davant de tots els ajuntaments de Catalunya. A les 9 h del dematí del divendres dia 16, es convoca una concentració davant la seu del TSJC.

 

Molts eren els temes de conversa, centrats sobretot en el moment actual i el pols polítics que ens exigeix mantenir-nos desperts, actius, mobilitzats i en alerta. Sobretot ara que Catalunya entrarà a la fase final i definitiva del procés. Perquè la majoria parlamentària està disposada a obeir el mandat que el poble li ha atorgat a les urnes. El procés és imparable!

 

Un centenar d’assistents al sopar a Sant Quirze, entre els quals hi havia alguns afiliats de l’Assemblea de Bellaterra, entitat que es mostra molt activa, sigui en actes reivindicatius de país, culturals o lúdics.