Jordi Savall tanca l’Any Llull amb un concert a Jerusalem

by | des. 11, 2016 | Cultura

El violagambista Jordi Savall | Maneresdeviure

 

El violagambista Jordi Savall tancarà l'Any Llull internacional, que commemora el 700 aniversari de la mort del filòsof i escriptor Ramon Llull, amb un concert al Jerusalem International YMCA, que tindrà lloc el 14 de desembre.

 

 

El dia abans, la Universitat de Jerusalem acollirà una conferència de Harvey Hames sobre la relació entre el pensador mallorquí i el món jueu, ha informat aquest divendres l'Institut Ramon Llull (IRL) en un comunicat. 

 

 

Sota el nom 'Ramon Llull. Temps de conquestes, de diàleg i desconhort', el programa del concert de Jerusalem és “un reflex de la confluència cultural de l'època de Llull amb música cristiana, àrab i jueva”.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: