L'autònoma a Bellaterra | shbarcelona

Les universitats públiques catalanes de Barcelona (UB), l'Autònoma de Barcelona (UAB), la Politècnica de Catalunya (UPC) i la Pompeu Fabra (UPF) s'han posicionat entre els 75 millors centres d'educació superior, segons el rànquing QS Graduate Employability, que avalua les institucions amb millors indicadors d'ocupabilitat dels seus estudiants.

 

 

La UB se situa en el tram 23-25; la UAB i la UPC en el tram 39-59, i la UPF en el bloc 60-75, i és aquesta última la que s'incorpora respecte a l'última edició del barem, ha informat la Secretaria d'Universitats i Investigació de la Generalitat en un comunicat.

 

 

A escala mundial, l'estudi avalua aquestes quatre universitats públiques catalanes entre les 300 millor puntuades: La UB se situa en el tram 61-70; la UAB i la UPC en el tram 101-150, i la UPF en la posició 201-300.