Sanitaris | Gettyimages

 

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal adscrits a l'Àrea d'Investigació de la Regió Policial Metropolitana Nord han detingut una dona de 33 anys, de nacionalitat paraguaiana i veïna de Granollers, per la seva presumpta relació amb la mort del seu fill nounat.

 

  

Pels volts de les 01.58 hores els Mossos han rebut un avís de l'Hospital de Granollers segons el qual havien atès una dona que perdia  molta sang a causa d'un part múltiple recent malgrat que ella ho negava.

  

 

Quan els agents han fet comprovacions al domicili de la dona hi han localitzat un nadó mort en una de les habitacions del pis. Posteriorment, s'ha localitzat un fetus en un contenidor proper.

 

 

  

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'ha fet càrrec del cas per tal d'esclarir els fets.