Premis del Concurs Fotogràfic 1r Aplec i Mostra d’Entitats Sant Pau de Riu-sec

by | des. 16, 2016 | Espai d'Entitats

Sant Pau de Riu-Sec | SPRS

 

 

El divendres 20 de gener 2017 a les 12:30 a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell (Carrer de les Tres Creus, 127-129, 08202 Sabadell) tindrà lloc l’entrega de premis del Concurs Fotogràfic 1r Aplec i Mostra d’Entitats Sant Pau de Riu-sec. 

 

La Senyora Montserrat Chacón, regidora de cultura de l’Ajuntament de Sabadell farà entrega dels premis al Senyor Josep Fort i Zaidyn, primer premi, a la Senyora Maria Elvira Recasens, segon premi i al Senyor Joan Manel Vera “Tito”, tercer premi. 

 

A continuació s’inaugurarà l’exposició fotogràfica amb els 20 originals més ben valorats del concurs. L’exposició romandrà oberta fins el 3 de febrer del 2017.

 

Esteu tots convidats.

 

Molt bones festes

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: