Promoció | Embelezzia

 

L’empresa cosmètica Natura Bissé ha començat a construir una nova seu corporativa al Parc de l’Alba de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental), que també comptarà amb un centre d’investigació, comercialització i logística, una fàbrica i una zona dedicada a la formació i a la innovació. Fa un any, l’Incasòl va vendre a l’empresa una parcel·la de 5.747 metres quadrats de sòl i un sostre de 9.195 metres quadrats. El projecte comportarà la creació de 25 nous llocs de treball i està previst que el nou edifici s’inauguri a finals de 2018. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el director de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), Damià Calvet, han participat aquest matí en l’acte de col·locació de la primera pedra del projecte. 
 
 
Durant l’acte, el conseller Rull ha explicat que “Catalunya, a través de l'Incasòl, vol estar al costat de les empreses que generen innovació i recerca. En aquest cas, una inversió que arriba a un sector estratègic amb una localització excepcional, al Parc de l'Alba”.

  

  

Amb aquesta nova iniciativa, el Parc de l’Alba es consolida com un dels projectes estratègics de Catalunya i ofereix noves oportunitats d’inversió amb 1,5 milions de metres quadrats de sostre disponibles per acollir diversitat d’activitats econòmiques i residencials. 

 

  

Segons ha informat el Departament de Territori en un comunicat, l’aposta i la inversió efectuada per la Generalitat en aquest projecte han permès la construcció del Sincrotró Alba i la comercialització de prop de 111.000 metres quadrats de sostre amb la implantació d’empreses com Stradivarius, IBM, SENER o T-Systems.