Els nous trens | Vialibre

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya modifica, a partir del proper 23 de desembre, els seus horaris per tal d’adaptar-los a la demanda associada a les festes de Nadal. Així, entre el divendres 23 de desembre i el diumenge dia 8 de gener, ambdós inclosos, els horaris d’FGC de la línia Barcelona-Vallès seran els corresponents al període no lectiu. El dissabte 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00h a totes les línies.

 

 

Servei ininterromput

 

La nit de Cap d’Any FGC oferirà un servei ininterromput la nit de Cap d’Any. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa. A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit. Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí NouCiutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts.