Un dels accidents que hi ha hagut enguany a l'Arrabassada | Lali Puig

 

 

El tram de l'Arrabassada, BP-1417, que uneix Barcelona amb Sant Cugat encapçala l’índex de carreteres amb més risc d’accident a Catalunya. 

 

Aquest informe es desprèn del XVè estudi d'avaluació de carreteres EuroRAP. Un estudi executat pel RACC, juntament amb altres automòbil clubs europeus membres de la Federació Internacional de l’Automòbil (FIA), amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit, la Diputació de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Per obtenir aquests resultats, només s’ha tingut en compte els trams que tenen una IMD (quantitat de vehicles que circulen cada dia per un tram) superior a 5.000 vehicles/dia; aquells trams on almenys hi ha hagut un accident amb morts o ferits greus en els últims dos anys i els que la seva longitud és superior a 5 Km.

 

 

D’aquest filtratge s’obté una selecció de 213 trams (3.313 km), on té lloc el 79,3 % de la mobilitat total i el 55% dels accidents mortals i greus en carretera de tot Catalunya.