Un tren aturat per la neu

by | des. 20, 2016 | Al Dia

Tren dels Ferrocarrils de la Generalitat el 1917 | MNACTEC

 

 

Es tracta d'un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat. I, malgrat el que sembli, la imatge no correspon a una imatge de muntanya de Catalunya, ni a la Vall de Núria. El lloc és molt proper, concretament l'estació de Les Planes dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. És el tren elèctric Brill de la línia del Vallès, aturat a l'estació un 7 de febrer de 1917 (fotogradia del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya-Fons Arnau izard, número de registre 3679)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: