Helicòpter medicalitzat | SEM

 

 

 

Dues persones han resultat ferides greus i dues més menys greus en una col·lisió múltiple entre quatre turismes, un camió i un tràiler a la C-58, al seu pas per Sant Quirze del Vallès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els dos ferits més greus han estat traslladats a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell –un d’ells en helicòpter- mentre que els altres dos han estat evacuats a l’Hospital de Terrassa. L’accident, que s’ha produït al voltant de les dues del migdia, ha causat importants complicacions de trànsit, ja que s’ha hagut de tallar la via en un principi, tot i que després s’han obert dos carrils. Així, s’han acumulat 7,5 quilòmetres de cua a la C-58 en sentit Terrassa i cinc quilòmetres en sentit sud, a més de retencions a l’AP-7 per enllaçar amb la B-30 i de la B-30 a la C-58, a Barberà del Vallès. 
 
 
 
En l’accident, hi han treballat cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra, quatre dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).