El cel clar permet veure Mallorca des de La Mola | LAURA PINYOL

 

 

Passa poques vegades, i s'ha d'aprofitar. Alguns dies de l'any són tan clars que des de La Mola i des del Camí dels Monjos es pot veure la Serra de Tramuntana de Mallorca. Una petita excursió d'entre una i dues hores ajuda a descobrir un fenomen espectacular. La periodista Laura Pinyol va poder captar-ne una imatge (l'illa apareix darrere l'antena de Collserola). Es demostra que no és una llegenda urbana. La gran muntanya mallorquina també es pot albirar des d'altres pics i serralades catalanes properes al mar: Turó de l'Home, al lMontseny, el Castell d'Escornalbou (Baix Camp)o el Tibidabo, i des de la muntanya de Montserrat. La distància que separa Barcelona de l'illa s'acosta als 206 quilòemtres, unes 110 milles nàutiques.

 

 

Un altre vista | A. Vàzquez