El cel clar permet veure Mallorca des de La Mola

by | des. 27, 2016 | Al Dia

El cel clar permet veure Mallorca des de La Mola | LAURA PINYOL

 

 

Passa poques vegades, i s'ha d'aprofitar. Alguns dies de l'any són tan clars que des de La Mola i des del Camí dels Monjos es pot veure la Serra de Tramuntana de Mallorca. Una petita excursió d'entre una i dues hores ajuda a descobrir un fenomen espectacular. La periodista Laura Pinyol va poder captar-ne una imatge (l'illa apareix darrere l'antena de Collserola). Es demostra que no és una llegenda urbana. La gran muntanya mallorquina també es pot albirar des d'altres pics i serralades catalanes properes al mar: Turó de l'Home, al lMontseny, el Castell d'Escornalbou (Baix Camp)o el Tibidabo, i des de la muntanya de Montserrat. La distància que separa Barcelona de l'illa s'acosta als 206 quilòemtres, unes 110 milles nàutiques.

 

 

Un altre vista | A. Vàzquez

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: