Hospital General de Catalunya a St. Cugat | Mellimami

 

 

El trasllat de l'activitat derivada de l'Hospital General de Catalunya (HGC), a Sant Cugat del Vallès, a la Mútua i el Consorci Sanitari de Terrassa es farà durant els primers mesos del 2017, segons ha assenyalat aquest divendres el conseller de Salut, Antoni Comín, que ha puntualitzat que aquest ja és el “calendari previst”. Salut havia apuntat l'1 de gener com a data per al trasllat i, preguntat per aquesta qüestió, Comín ha destacat que, en tractar-se d'una modificació de contracte, la identificació de l'activitat que es traslladarà als altres centres, així com els treballadors i el pressupost, es pot fer en els mesos següents. El titular de Salut ha explicat que aquest cas és diferent del procés per traslladar l'activitat de la Clínica del Vallès cap al Consorci Sanitari de Terrassa i el Parc Taulí de Sabadell, ja que es tractava d'una finalització del contracte i per tant aquesta feina s'havia de fer abans del 15 d'agost, d'acord amb el canvi jurídic. Comín ha assegurat que informaran sobre el trasllat “de forma exhaustiva” properament.