L’Ajuntament fiscalitza l’abocador Elena “perquè l’ACR hi estigui a sobre”

by | des. 28, 2016 | Al Dia

Dipòsit Controlat Elena | Bellaterra.cat

 

 

La presidenta del Consell de Mediambient i regidora de sostenibilitat, Elizabeth Pasamonte, ha explicat que el Dipòsit Controlat Elena no és una competència municipal. L’Ens competent afirma ser l’Agència Catalana de Residus (ACR). És per aquest motiu que ha explicat que la voluntat de l’Ajuntament és fiscalitzar-ho, per tal que “l’Agència Catalana de Residus hi estigui a sobre”.

 

A més a més, ha informat que l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) està redactant un projecte executiu per a la contenció de gasos ja que és una de les principals incidències amb les que s’han trobat.

 

El dipòsit ha deixat anar gas metà, el qual és perillós i estan mantenint converses tècniques amb professionals en l’actualitat. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: