El ple extraordinari de Cerdanyola Aparca queda desconvocat a causa d'un informe | Getty Images

 

La Secretària de l'Ajuntament ha emès un informe d'última hora en el que afirmava que “aprovar definitivament la modificació del pressupost municipal 42/2016 pot ser constitutiu de delicte“.

 

…aprovar definitivament la modificació del pressupost municipal 42/2016 pot ser constitutiu de delicte.

 

És per aquest motiu que, la sessió extraordinària d'ahir dia 28 de desembre de 2016, es va desconvocar 30 minuts abans de resoldre's. L'objectiu de la reunió era debatre l'aprovació definitiva de la modificació del pressupost municipal vigent i el reconeixement d'obligacions per un import de 3.040.000 euros a favor de Cerdanyola Promocions Municipals – Cerdanyola Aparca S.L.

 

L'objectiu de la reunió era debatre l'aprovació definitiva de la modificació del pressupost de 3.040.000€ per Cerdanyola Promocions Municipals

 

El 28 de desembre de 2016 era el darrer dia que el Ple tenia de marge per resoldre les al.legacions i aprovar definitivament una modificació de crèdits que havia de fer front a l'acord de liquidació i dissolució de l'empresa mixta Cerdanyola Aparca. Per a saber-ne més vés aquí.

 

El 28 de desembre era la data límit per aprovar la modificació de crèdits per fer front a la liquidació i dissolució de l'empresa mixta Cerdanyola Aparca

 

Davant aquesta possibilitat, l'alcalde ha considerat oportú desconvocar el ple i procedir al millor estudi de la proposta d'acord que es preveia en l'ordre del dia.