Forçes de seguretat | paramunicipios

 

Una baralla ha acabat amb cinc policies ferits, entre ells un sergent de la Policia Local.

 

Els fets han tingut lloc aquest diumenge, 25 de desembre, a les 7.00 h del matí a l'avinguda de les Corts Catalanes. 

 

Segons ha pogut saber el TOT un grup d'unes 10 persones han agredit a una parella. El noi ha quedat estabornit a terra i la noia ha demanat ajuda a una patrulla de la Policia Local, que estava a pocs metres de distància.

 

Quan la policia ha demanat al grup de 10 persones que s'identifiquessin, alguns membres d'aquest han començat un episodi de cops cap a la policia.

 

Minuts després han arribat els primers reforços, que han provocat que els membres del grup es dispersessin.

 

Poc després, amb la col·laboració d'altres patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local s'han detingut a tres individus relacionats amb la baralla. Aquests s'haurien mostrat violents i posat resistència a la detenció.

 

Els policies ferits han estat traslladats a l'Assepeyo, a Mútua de Terrassa i a Barcelona. D'aquests, dos dels policies locals estan de baixa per les lesions i els altres han estat atesos per contusions.