Torra de l'aigua | salinasjavi

 

El regidor de Sabadell investigat per presumpta prevaricació i tràfic d'influències, Maties Serracant (Crida per Sabadell), ha recuperat de manera oficial el seu càrrec com a segon tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat.

 

 

Així ho ha informat aquest dimecres l'Ajuntament en un comunicat, després que l'alcalde, Juli Fernàndez, hagi signat el decret que ha acreditat la devolució d'aquestes tasques a Serracant, a més de la regidoria d'Urbanisme.

 

 

La volta de Serracant ha suposat un canvi en el cartipàs, ja que la regidora que ha ocupat aquestes responsabilitats, Glòria Rubio, ha assumit les regidories de Participació i Habitatge.

 

 

Això al seu torn, ha modificat el càrrec al seu fins a aquest dimecres titular, Míriam Ferràndiz, que passarà a ocupar la Regidoria de Drets Civils.

 

 

El maig passat Serracant va renunciar al càrrec en obrir-se diligències, al Jutjat d'Instrucció 2 de Sabadell, en relació amb la cessió d'un espai a Cal Balsach a l'entitat Casal El Tallaret de la Creu Alta de la ciutat, arran d'una denúncia interposada per una tècnica municipal i el grup municipal del PSC, però a començament de desembre va comunicar la seva tornada perquè considera que havia estat “una trampa política”.