Un nou mitjà

 

1. El perfil dels lladres va canviar

El mes de novembre va haver-hi una onada de robatoris. BellaterraDiari va publicar les diferències de perfil entre els lladres que actuaven a l'estiu i els d'ara. Llegeix la notícia completa aquí.

La notícia més llegida de llarg | L. Tardós

 

2. La recepta de l'enyorada bellaterrenca

Qui no recorda l'Anna Calvet de tant en tant? Amb la seva cuina recordavem la seva personalitat. Ben jove i de la colla de bellaterra, la seva mort ens va deixar un buit profund. Llegeix la notícia completa aquí.

L'Anna liderant l'èxit en la secció 'Pa amb Oli' | R. Roda

  

3. Un mannequin challenge de tot el comerç

Bellaterra Comerç se suma a la moda de mannequin challenge's com a eina per dinamitzar el comerç. Segur que les seves cares us han atès darrere d'algun taulell del centre de l'estació. Mira'l aquí.

El comerç viu i unit! | L. Tardós

 

4. Un robatori evitat amb èxit

Èxit en la tasca coordinada de la policia amb el veïnat del Turó de Sant Pau de Bellaterra. Agafaren in-fraganti a dos lladres que pretenien cometre un furt en un domicili. Llegeix l'article complet aquí.

Notícies que generen interès. | Redacció

 

5. Mala notícia, un robatori més

La cosa ha anat de robatoris aquest any. Aquest cop al centre de Bellaterra – l'altre era al Turó de Sant Pau – i mentre es jugava el clàssic de futbol Barça-Madrid Llegeix la notícia completa aquí.

Males notícies | Cedida

 

6. Escrits en commemoració dels 7 anys de l'EMD

Diferents persones involucrades en la creació de l'EMD ens van escriure textos de felicitació. Cadascú des de la seva òptica, va fer un balanç i uns desitjos de futur per aquesta administració. El que va tenir més èxit va ser el d'en Biel Roda, ex-membre de la Unió de Veïns i organitzador de l'antiga comissió de festes per Festa Major, fortament vinculat al món del motor. Llegeix la notícia completa aquí.

Escrits de felicitació | Cedida

 

7. Els secrets del restaurant “Com a casa”

Als anys 80, tres bellaterrenques van decidir muntar un saló de te i restaurant anomenat “Com a casa”. Les mestresses eren valentes i emprenedores però sobretot molt bones cuineres. De les seves receptes, encara se'n parla. Llegeix-les aquí.

Tres emprenedores bellaterrenques | Cedida

 

8. La Unió de Veïns presenta un gran projecte

Es tracta d'un projecte urbanístic i mediambiental per apuntar les línies de la Bellaterra del futur, com diuen ells, la Bellaterra del Segle XXI. Vàren presentar un primer diagnòstic a través de la consultoria mediambiental El Risell i ens olorem que donarà per parlar. Conèix-lo  aquí.

La presentació va ser a l'Auditori Nou de l'escola Ramon Fuster | Cedida

 

9. Les aventures del viatger Álvaro Fau i la seva moto

O millor dit Alfventura i Alfreda, com s'anomenen ell i la seva moto triumph amb la que viatja per tota amèrica. Ja ha recorregut el centre i sud i se'n va cap al nord! No deixis de seguir la pista a aquest bellaterrenc, que demostra grans somnis i ambició. Segueix-lo al seu canal de youtube i facebook “Alfventura” i viatja amb la seva història aquí. 

Coneix tot el recorregut llegint l'article | Cedida

 

10. Notícies d'actualitat properes i nacionals

Gràcies a l'equip de BellaterraDiari, integrat dins del grup de comunicació Totmedia, podem donar cobertura a notícies d'àmbit nacional i altres localitats. Alguns dels seus articles també són d'interès pels bellaterrencs. Per a saber-ne més aquí.

Uneix Sant Cugat i Barcelona | Cedida

 

 

 

Gràcies per la vostra confiança i bon any nou 2017