Les notícies més llegides del 2016

by | des. 30, 2016 | Bellaterra Diari

Un nou mitjà

 

1. El perfil dels lladres va canviar

El mes de novembre va haver-hi una onada de robatoris. BellaterraDiari va publicar les diferències de perfil entre els lladres que actuaven a l'estiu i els d'ara. Llegeix la notícia completa aquí.

La notícia més llegida de llarg | L. Tardós

 

2. La recepta de l'enyorada bellaterrenca

Qui no recorda l'Anna Calvet de tant en tant? Amb la seva cuina recordavem la seva personalitat. Ben jove i de la colla de bellaterra, la seva mort ens va deixar un buit profund. Llegeix la notícia completa aquí.

L'Anna liderant l'èxit en la secció 'Pa amb Oli' | R. Roda

  

3. Un mannequin challenge de tot el comerç

Bellaterra Comerç se suma a la moda de mannequin challenge's com a eina per dinamitzar el comerç. Segur que les seves cares us han atès darrere d'algun taulell del centre de l'estació. Mira'l aquí.

El comerç viu i unit! | L. Tardós

 

4. Un robatori evitat amb èxit

Èxit en la tasca coordinada de la policia amb el veïnat del Turó de Sant Pau de Bellaterra. Agafaren in-fraganti a dos lladres que pretenien cometre un furt en un domicili. Llegeix l'article complet aquí.

Notícies que generen interès. | Redacció

 

5. Mala notícia, un robatori més

La cosa ha anat de robatoris aquest any. Aquest cop al centre de Bellaterra – l'altre era al Turó de Sant Pau – i mentre es jugava el clàssic de futbol Barça-Madrid Llegeix la notícia completa aquí.

Males notícies | Cedida

 

6. Escrits en commemoració dels 7 anys de l'EMD

Diferents persones involucrades en la creació de l'EMD ens van escriure textos de felicitació. Cadascú des de la seva òptica, va fer un balanç i uns desitjos de futur per aquesta administració. El que va tenir més èxit va ser el d'en Biel Roda, ex-membre de la Unió de Veïns i organitzador de l'antiga comissió de festes per Festa Major, fortament vinculat al món del motor. Llegeix la notícia completa aquí.

Escrits de felicitació | Cedida

 

7. Els secrets del restaurant “Com a casa”

Als anys 80, tres bellaterrenques van decidir muntar un saló de te i restaurant anomenat “Com a casa”. Les mestresses eren valentes i emprenedores però sobretot molt bones cuineres. De les seves receptes, encara se'n parla. Llegeix-les aquí.

Tres emprenedores bellaterrenques | Cedida

 

8. La Unió de Veïns presenta un gran projecte

Es tracta d'un projecte urbanístic i mediambiental per apuntar les línies de la Bellaterra del futur, com diuen ells, la Bellaterra del Segle XXI. Vàren presentar un primer diagnòstic a través de la consultoria mediambiental El Risell i ens olorem que donarà per parlar. Conèix-lo  aquí.

La presentació va ser a l'Auditori Nou de l'escola Ramon Fuster | Cedida

 

9. Les aventures del viatger Álvaro Fau i la seva moto

O millor dit Alfventura i Alfreda, com s'anomenen ell i la seva moto triumph amb la que viatja per tota amèrica. Ja ha recorregut el centre i sud i se'n va cap al nord! No deixis de seguir la pista a aquest bellaterrenc, que demostra grans somnis i ambició. Segueix-lo al seu canal de youtube i facebook “Alfventura” i viatja amb la seva història aquí. 

Coneix tot el recorregut llegint l'article | Cedida

 

10. Notícies d'actualitat properes i nacionals

Gràcies a l'equip de BellaterraDiari, integrat dins del grup de comunicació Totmedia, podem donar cobertura a notícies d'àmbit nacional i altres localitats. Alguns dels seus articles també són d'interès pels bellaterrencs. Per a saber-ne més aquí.

Uneix Sant Cugat i Barcelona | Cedida

 

 

 

Gràcies per la vostra confiança i bon any nou 2017

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

4.000 lectors durant el mes d’agost a BellaterraDiari!

4.000 lectors durant el mes d’agost a BellaterraDiari!

Durant tot el’any BellaterraDiari ha mantingut els 4.000 usuaris mensuals, malgrat la població major de 18 anys a Bellaterra són un total de 1.400 habitants. Això significa que la xifra d’usuaris únics quadruplicaria els valors

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: