FGC | Generalitat

 

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha procedit a la licitació d’obres de millora de la via a diferents punts de la línia Barcelona-Vallès. Aquestes actuacions consisteixen, principalment, en la renovació integral de la via del túnel 4 que travessa Collserola, entre les estacions de Peu del Funicular i Baixador de Vallvidrera, i que connecta Barcelona amb el Vallès; la renovació d’un tram de via del túnel 2, entre les estacions de Peu del Funicular i Sarrià; i la compra per, una vegada finalitzada la seva fabricació, instal·lar set nous desviaments a l’àmbit de Sant Cugat.

 

Aquests treballs es liciten per un import de prop de 4,1 milions d’euros. Els treballs s’executaran durant els propers mesos. En concret, es duran a terme les millores següents: