Cossos de Seguretat | Mossos

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut un total de 55 persones la nit de cap d'any, 21 de les quals tenien relació amb la celebració de la festa de l'última nit de l'any, segons el balanç d'incidències que realitza la Conselleria d'Interior de la Generalitat.

 

 

A Cerdanyola els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van trobar una menor de vuit anys sola dins d'un vehicle a les 4 de la matinada, mentre els pares es trobaven dins d'un local pròxim.

 

 

Una menor de vuit anys sola dins d'un vehicle a les 4 de la matinada, mentre els pares es trobaven dins d'un local pròxim.

 

 

Després dels fets, els pares han estat citats a declarar per un delicte de desemparament temporal de menors, si bé la nena es troba en bon estat de salut.

 

 

Altres incidències

 

Entre els detinguts, a Barcelona figuren tres persones que haurien provocat una baralla en la sortida del Poble Espanyol i van intentar sostreure telèfons mòbils; així com un detingut a plaça Espanya per agressió a agents de l'autoritat, al Port Olímpic per robatori de mòbil, i a l'estació de Sants per trencar una de les portes de l'estació.

 

A Tortosa (Tarragona), van detenir un home ebri per agredir un vigilant de seguretat d'un local d'oci de la ciutat, i a Viella (Lleida) van fer el mateix amb tres homes de nacionalitat francesa, tots membres de la mateixa família, per iniciar una baralla en una discoteca.