Ovelles i cabres mortes del ramat de Matadepera | ADF MATADEPERA

 

Un parell de gossos de raça perillosa han fet un brutal atac al ramat que pastura a Matadepera. Els animals permeten millorar les tasques de prevenció d'incendis forestals a tot l'entorn del poble i se'ls pot veure habitualment amb el seu pastor, Pau Garcia.

 

 

El ramat el té contractat a l'ADF Matadepera. Durant la matinada, dos gossos de raça perillosa, han entrat al corral on ovelles i cabres dormien tranquil·lament i les han atacat amb una gran violència. El resultat provisional és gairebé un centenar d'animals morts, la majoria femelles prenyades o mares i les seves cries. Aquesta xifra es provisional ja que el veterinari preveu que els propers dies algunes més es morin degut a les ferides que tenen, s'apunta en una nota del Grup d'Intervenció de l'ADF Matadepera.

 

 

L'AssocIació de Defensa Forestal recorda a tots els veïns del poble “que cal tenir els gossos controlats en tot moment, ja que les conseqüències de no fer-ho poden ser, com en aquest cas, desastroses. El que ha passat avui ha estat una gran desgràcia, però anteriorment i en diverses ocasions el ramat ja havia tingut petits incidents amb gossos descontrolats mentre pasturava pel municipi”.