Dos gossos de raça perillosa maten 100 ovelles i cabres

by | gen. 3, 2017 | Al Dia

Ovelles i cabres mortes del ramat de Matadepera | ADF MATADEPERA

 

Un parell de gossos de raça perillosa han fet un brutal atac al ramat que pastura a Matadepera. Els animals permeten millorar les tasques de prevenció d'incendis forestals a tot l'entorn del poble i se'ls pot veure habitualment amb el seu pastor, Pau Garcia.

 

 

El ramat el té contractat a l'ADF Matadepera. Durant la matinada, dos gossos de raça perillosa, han entrat al corral on ovelles i cabres dormien tranquil·lament i les han atacat amb una gran violència. El resultat provisional és gairebé un centenar d'animals morts, la majoria femelles prenyades o mares i les seves cries. Aquesta xifra es provisional ja que el veterinari preveu que els propers dies algunes més es morin degut a les ferides que tenen, s'apunta en una nota del Grup d'Intervenció de l'ADF Matadepera.

 

 

L'AssocIació de Defensa Forestal recorda a tots els veïns del poble “que cal tenir els gossos controlats en tot moment, ja que les conseqüències de no fer-ho poden ser, com en aquest cas, desastroses. El que ha passat avui ha estat una gran desgràcia, però anteriorment i en diverses ocasions el ramat ja havia tingut petits incidents amb gossos descontrolats mentre pasturava pel municipi”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: