El peatge dels Túnels de Vallvidrera | Lluís Llebot

 

 

Els Túnels de Vallvidrera són una de les principals vies d'accés a Barcelona pels vallesans i per molts habitants de la comarca, com queda demostrat en les retencions diàries dels matins. Un autopista directa a la capital catalana, però amb un peatge insalvable.

 

 

Aquest 2017, la Generalitat ha decidit apujar la tarifa d'aquest peatge situat entre la Floresta i les Planes un 0,7%, el mateix nivell que ho ha fet l'IPC. Això vol dir que el preu pels turismes en hora punta serà de 4,18 euros, dos cèntims més que el 2016. En els dos últims anys, el preu s'havia congelat. Per moticicletes, el preu és de 3,26 euros.

 

 

En hora vall, el peatge dels Túnels de Vallvidera té un cost de 2,90 euros per les motocicletes i de 3,72 pels turismes. Una de les novetats és que s'aplicaran més bonificacions als usuaris de VIA-T.

 

 

Consulta les tarifes dels peatges a la C-16 per aquest 2017.