[VÍDEO] Què és BellaterraDiari?

by | gen. 3, 2017 | Bellaterra Diari

 

 

BellaterraDiari és el mitjà de comunicació local de referència a Bellaterra. Una eina útil que funciona com element cohesionador entre ciutadans, comerços, empreses, entitats, institucions i col·lectius. El seu caràcter és proper, fresc, popular, transversal i integrador.

 

El mitjà neix com a pàgina de Facebook l'any 2011. El gener del 2015 comença a establir col·laboracions amb el mitjà local TOT Sant Cugat, amb articles en format digital i en paper de forma setmanal. El setembre del mateix any obre la pàgina web sota el paraigües del grup Totmedia i amb nombrosos mitjans locals associats: TOT Sant Cugat, TOT Cerdanyola, Món Terrassa, iSabadell, TOT Rubí, AraGranollers, CapGròs (Maresme), Ara Vallès (Vallès Oriental) i Contrapunt (Mollet i baix Vallès), a més d'un mitjà d'abast nacional, elMón. 

 

Amb vocació popular i innovadora, el juny del 2018 té una audiència mitjana de 5.000 usuaris mensuals. També disposa d'una versió en paper

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: