L’Entitat Menor Descentralitzada de Bellaterra (EMD) es va crear l’any 2009. Regula el seu funcionament a través de les Bases de Prestació de Serveis i Funcionament de l’EMD. Les competències que té cedides són les de promoció de la cultura i l’esport, la conservació del patrimoni i la gestió del trànsit, però no d’una forma completa. L’EMD s’organitza amb 8 vocalies – 5 de Gent per Bellaterra, 2 de Convergència i 1 d’ERC actualment – i es reuneix trimestralment en Junta de Veïns, que seria l’equivalent al Ple Municipal. Des del seu inici, el president n’ha estat Ramon Andreu de GpB, qui té veu però no vot als plenaris de l’Ajuntament. Malauradament no ha estat possible comptar amb els seus desitjos aquest cop.

 

Jordi Macarulla

Vocal de Convergència a l’EMD

El primer i més important desig és que siguem capaços de desenvolupar un bon conveni entre l’EMD i l’Ajuntament per gaudir encara més de la Bellaterra del futur. Altres desitjos són que es continuïn desenvolupant les activitats de tantes i tantes associacions que tenim i que fan de Bellaterra un gran centre plural i multi actiu.

 

 

Quim Oltra

Vocal d’ERC a l’EMD

De cara al 2017 desitjaria una Cerdanyola més inclusiva i més sàvia. Sàvia per poder veure la dimensió dels reptes i problemes en la seva justa mesura; i per poder-hi trobar solució de manera inclusiva, amb totes les sensibilitats i realitats diferents; cada una ajustada amb saviesa a la realitat.

 

 

Susana Hospital

Farmàcia Marta Caus

Els millors desitjos per l’any que tot just comença, des de la nostra realitat per esdevenir persones ben actives en la millora de la nostra població. Ben segur podem aportar el nostre gra de sorra, donant suport a iniciatives en marxa, creant-ne de noves, empenyent per a què les mancances es puguin solucionar. És sumant que s’avança i, de retruc, es van enfortint els lligams. Fem poble, fem pinya; les vies de participació són ben diverses, cerquem la que ens hi trobem millor. Perquè Bellaterra estigui ben oberta als reptes que ens ofereix el futur. Bon Any Nou!

 

 

 

 

Lydia Magdaleno

Associació Afectats Antena Església Bellaterra

Des de l’Associació d’Afectats per l’Antena de l’Església de Bellaterra desitgem que el 2017 Cerdanyola (i Bellaterra) avanci cap a un model de ciutat respectuós amb el medi ambient. Que la satisfacció de les necessitats de la forma de vida actual, com per exemple les que comporten l’ús de la tecnologia electromagnètica, no passi per sobre de la salut dels ciutadans i que es treballi de debò per a trobar les millors solucions tot respectant l’entorn humà i el medi natural. Us desitgem a tots i a totes un feliç i molt més sostenible any nou 2017! 

 

 

Enric Pallàs

Coordinador de la Taula Cívica d’entitats 

Desitjo que millorin les relacions entre l’EMD de Bellaterra i l’Ajuntament de Cerdanyola, convençut que el perfil actual de les forces polítiques de l’Ajuntament així ho permet. Confio que el conveni que s’està negociant garantirà l’autonomia de Bellaterra i permetrà superar el bloqueig actual. Treballem per un municipi millor per fer un país millor.

 

 

Josep Maria Riba

President de la Unió de Veïns

Desitjo per Cerdanyola un 2017 ple de sàvies decisions. I una sàvia decisió serà facilitar que Bellaterra tingui les eines i el suport administratiu necessaris per poder convertir-se en una urbanització modèlica del segle XXI. És a dir, més valuosa en l’àmbit social, ambiental i econòmic. Que deixi de ser la urbanització “obsoleta” i amb futur “incert” en què s’està convertint actualment.