Els temes pendents per Cerdanyola el 2017

by | gen. 4, 2017 | Al Dia

Agenda | Font pròpia

 

 

1

Finalitzar la municipalització del  Parc Esportiu Municipal Guiera suposaria gestionar els serveis de neteja, manteniment i administració des de l’empresa municipal. Aquest tipus de gestió permetria comptar amb personal estable i portar a terme polítiques socials i d’esport. 

2

Resoldre la situació de Cerdanyola Aparca S.L, una empresa mixta de la qual l’ajuntament n’és propietari a mitges amb Toro Construcciones S.A. Cada any, el consistori ha anat assumint la meitat de les pèrdues i l’ha qualificada de “pou sense fons”,

3

Impulsar el pla d’inversions del govern municipal. Aproximadament el 40% d’ingressos de l’ajuntament prové de la recaptació de l’IBI i es situa al voltant de 20 M€. També compta amb una tresoreria de 18 M€ i 14 M€ de remanent. El proper pas, planificar inversions.

4

Començar a prestar el servei de zona blava..Després de recuperar la gestió de la zona blava l’any 2016, cal iniciar-ne el servei, també des de la l’empresa municipal.

5

Culminar el procés participatiu de Ca n’altimira. L’antiga biblioteca està vivint un procés participatiu per decidir què es farà en l’espai i de quina manera es farà, segons el pla d’usos, per començar les reformes el 2017. 

6

Apostar per l’economia social i de proximitat pel que fa, per exemple, a la contractació d’empreses de serveis tenint en compte clàusules d’àmbit social, ètic i ambientals.  

7

 Definir l’organigrama del servei d’ocupació. En el darrer ple de l’any es va aconseguir regularitzar el personal municipal de Can Serraparera. L’objectiu global seria evitar la precarietat en el servei i considerar la totalitat dels treballadors municipals. 

8

 Abaixar les ràtios d’alumnes d’escoles de primària per afavorir les necessitats educatives especials. 

9

 Evitar la construcció del crematori seguint les negociacions amb la Funerària Truyols i arribant, en el menor temps possible, a una decisió consensuada. . Laia Tardós Roda

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: