Es consolida la 9a Lliga de Pàdel d’hivern del Club

by | gen. 5, 2017 | Esports

Les finalistes en categoria femenina or, l'any 2016 | Club Bellaterra

 

 

En aquestes dates de fred es celebra, al Club Esportiu Bellaterra, una lliga molt competitiva de pàdel d’hivern. Els partits varen començar el novembre de 2016 i la fase regular s’allarga fins el febrer de 2017. Les categories són de femení, masculí o mixta i suma participants de tot Barcelona i el Vallès.

 

La novena edició compta amb 152 jugadors, 93 homes i 59 dones. Just a l’equador de la competició, destaquen en categoria femenina la parella formada per Sandra Calsina i Marga Tamburini – en or – i Pilar Hurtado i Maria Bach – en plata. La categoria masculina d’or l’encapçalen Ivan Gascon i Rafa Heredia i, en plata, Chano Baratech (senior) i Chano Baratech (junior) i Pere Font i Lluís Sánchez. 

 

Seguidament en bronze trobem Bruno Bailo i Nacho López. Finalment, pel que fa al mixta or competeixen 15 parelles i com a guanyadors del moment hi ha Meritxell Cots i Ivan Gascon. Al trofeu mixta plata hi participen 38 parelles i el màxim de punts corresponen a Laura Ruiz i Pere Font i Carme Unyo i Xavi Cartaña. 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: