Es consolida la 9a Lliga de Pàdel d’hivern del Club

by | gen. 5, 2017 | Esports

Les finalistes en categoria femenina or, l'any 2016 | Club Bellaterra

 

 

En aquestes dates de fred es celebra, al Club Esportiu Bellaterra, una lliga molt competitiva de pàdel d’hivern. Els partits varen començar el novembre de 2016 i la fase regular s’allarga fins el febrer de 2017. Les categories són de femení, masculí o mixta i suma participants de tot Barcelona i el Vallès.

 

La novena edició compta amb 152 jugadors, 93 homes i 59 dones. Just a l’equador de la competició, destaquen en categoria femenina la parella formada per Sandra Calsina i Marga Tamburini – en or – i Pilar Hurtado i Maria Bach – en plata. La categoria masculina d’or l’encapçalen Ivan Gascon i Rafa Heredia i, en plata, Chano Baratech (senior) i Chano Baratech (junior) i Pere Font i Lluís Sánchez. 

 

Seguidament en bronze trobem Bruno Bailo i Nacho López. Finalment, pel que fa al mixta or competeixen 15 parelles i com a guanyadors del moment hi ha Meritxell Cots i Ivan Gascon. Al trofeu mixta plata hi participen 38 parelles i el màxim de punts corresponen a Laura Ruiz i Pere Font i Carme Unyo i Xavi Cartaña. 

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: