Les finalistes en categoria femenina or, l'any 2016 | Club Bellaterra

 

 

En aquestes dates de fred es celebra, al Club Esportiu Bellaterra, una lliga molt competitiva de pàdel d’hivern. Els partits varen començar el novembre de 2016 i la fase regular s’allarga fins el febrer de 2017. Les categories són de femení, masculí o mixta i suma participants de tot Barcelona i el Vallès.

 

La novena edició compta amb 152 jugadors, 93 homes i 59 dones. Just a l’equador de la competició, destaquen en categoria femenina la parella formada per Sandra Calsina i Marga Tamburini – en or – i Pilar Hurtado i Maria Bach – en plata. La categoria masculina d’or l’encapçalen Ivan Gascon i Rafa Heredia i, en plata, Chano Baratech (senior) i Chano Baratech (junior) i Pere Font i Lluís Sánchez. 

 

Seguidament en bronze trobem Bruno Bailo i Nacho López. Finalment, pel que fa al mixta or competeixen 15 parelles i com a guanyadors del moment hi ha Meritxell Cots i Ivan Gascon. Al trofeu mixta plata hi participen 38 parelles i el màxim de punts corresponen a Laura Ruiz i Pere Font i Carme Unyo i Xavi Cartaña.