“L’aventura del món laboral” orienta els alumnes del Vallès

by | gen. 5, 2017 | Al Dia

“L'aventura del món laboral”, sessió formativa realitzada pel Consell Comarcal a centres educatius del Vallès Occidental | CCVO

 

Una de les activitats educatives que realitza el Consell Comarcal als instituts de la comarca és “L’aventura del món laboral”. A través d’aquesta activitat s’orienta els i les joves en el seu itinerari formatiu per accedir al mercat de treball i se’ls dóna eines per a la seva formació i per la recerca de feina. Un altre dels objectius de la sessió és presentar els requisits del món laboral envers les persones treballadores. També es donen a conèixer els recursos per a l’ocupació i la formació professional i s’identifiquen els punts d’informació i orientació existents i el seu funcionament.

 

 

Durant el mes de desembre, l’activitat s’ha portat a terme a Rubí i a Castellar del Vallès. Aquesta proposta s’inclou a la Guia d’activitats educatives del curs 2016-2017 que edita el Consell Comarcal dirigida a les escoles i instituts de la comarca. En aquest cas es tracta d’una activitat dirigida als cursos d’ESO, Batxillerat, Cicles formatius, PQPI, Formació ocupacional i Escoles d’adults.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: