“L'aventura del món laboral”, sessió formativa realitzada pel Consell Comarcal a centres educatius del Vallès Occidental | CCVO

 

Una de les activitats educatives que realitza el Consell Comarcal als instituts de la comarca és “L’aventura del món laboral”. A través d’aquesta activitat s’orienta els i les joves en el seu itinerari formatiu per accedir al mercat de treball i se’ls dóna eines per a la seva formació i per la recerca de feina. Un altre dels objectius de la sessió és presentar els requisits del món laboral envers les persones treballadores. També es donen a conèixer els recursos per a l’ocupació i la formació professional i s’identifiquen els punts d’informació i orientació existents i el seu funcionament.

 

 

Durant el mes de desembre, l’activitat s’ha portat a terme a Rubí i a Castellar del Vallès. Aquesta proposta s’inclou a la Guia d’activitats educatives del curs 2016-2017 que edita el Consell Comarcal dirigida a les escoles i instituts de la comarca. En aquest cas es tracta d’una activitat dirigida als cursos d’ESO, Batxillerat, Cicles formatius, PQPI, Formació ocupacional i Escoles d’adults.