Afectacions al trànsit per les obres de l'estació de Provença | Gencat

 

 

L’encreuament entre el carrer de Balmes i el carrer de Rosselló patirà restriccions al trànsit a partir del 10 de gener i fins a finals d’estiu, en una primera fase, a consequència de les obres d’eixamplament d’andana de l’estació d’FGC de Provença (Metro del Vallès) que permetran millorar-ne la capacitat. Concretament:

 

  • Carrer de Balmes: s’elimina el carril costat Besòs i s’ocupa una part de la vorera a l’altura de l’estació. Això permetrà avançar en el desviament dels serveis afectats i executar treballs estructurals del túnel existent en aquest punt. Quedaran 3 carrils operatius per al trànsit rodat.
  • Carrer de Rosselló: s’afectaran 2 carrils costat mar, un d’aparcament i un de circulació, i la totalitat de la vorera. S’habilitaran encaminaments a la calçada per desviar els vianants. Això permetrà executar els treballs de desviament de serveis i iniciar l’execució d’una nova sortida d’emergència. Així, quedaran 2 carrils oberts al trànsit de vehicles. Cap a la primavera, es recuperarà part de la vorera afectada, mentre que es mantindran ocupats els dos carrils de la calçada fins al final de l’obra.