Afectacions per l’inici de les obres de l’estació d’FGC de Provença

by | gen. 8, 2017 | Al Dia

Afectacions al trànsit per les obres de l'estació de Provença | Gencat

 

 

L’encreuament entre el carrer de Balmes i el carrer de Rosselló patirà restriccions al trànsit a partir del 10 de gener i fins a finals d’estiu, en una primera fase, a consequència de les obres d’eixamplament d’andana de l’estació d’FGC de Provença (Metro del Vallès) que permetran millorar-ne la capacitat. Concretament:

 

  • Carrer de Balmes: s’elimina el carril costat Besòs i s’ocupa una part de la vorera a l’altura de l’estació. Això permetrà avançar en el desviament dels serveis afectats i executar treballs estructurals del túnel existent en aquest punt. Quedaran 3 carrils operatius per al trànsit rodat.
  • Carrer de Rosselló: s’afectaran 2 carrils costat mar, un d’aparcament i un de circulació, i la totalitat de la vorera. S’habilitaran encaminaments a la calçada per desviar els vianants. Això permetrà executar els treballs de desviament de serveis i iniciar l’execució d’una nova sortida d’emergència. Així, quedaran 2 carrils oberts al trànsit de vehicles. Cap a la primavera, es recuperarà part de la vorera afectada, mentre que es mantindran ocupats els dos carrils de la calçada fins al final de l’obra.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: