El Bellaterra FC es reactiva

by | gen. 9, 2017 | Esports

L'equip gaire bé al complert | S. Aguilera

 

 

La plantilla del Bellaterra F.C va celebrar el passat 7 de Gener el tradicional sopar de nadal. L’equip s'ha conjurat per aixecar el vol després dels últims resultats no gaire positius de les últimes jornades. Actualment es troba en la posició 13a amb 15 punts de la classificació general. Aquest any ha guanyat 4 partits, n’ha empatats 3 i n’ha perdut 7. Segons es estadístiques, marca un gol cada 63 minuts i en rep un cada 48 minuts.

 

 

 

El Bellaterra F.C tornarà a la competició el proper diumenge 15 de Gener, davant el C.D Pujadas “A” . Un rival directe per les aspiracions actuals de l'equip bellaterrenc que ocupa, de les disset jornades disputades, la tretzena posició a la lliga de tercera catalana grup 11, a només dos punts de la zona de descens. 

 

 

El partit es disputarà el pròxim 15 de Gener a les 12:00 hores al Municipal els Pinetons (Cerdanyola).

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: