L'equip gaire bé al complert | S. Aguilera

 

 

La plantilla del Bellaterra F.C va celebrar el passat 7 de Gener el tradicional sopar de nadal. L’equip s'ha conjurat per aixecar el vol després dels últims resultats no gaire positius de les últimes jornades. Actualment es troba en la posició 13a amb 15 punts de la classificació general. Aquest any ha guanyat 4 partits, n’ha empatats 3 i n’ha perdut 7. Segons es estadístiques, marca un gol cada 63 minuts i en rep un cada 48 minuts.

 

 

 

El Bellaterra F.C tornarà a la competició el proper diumenge 15 de Gener, davant el C.D Pujadas “A” . Un rival directe per les aspiracions actuals de l'equip bellaterrenc que ocupa, de les disset jornades disputades, la tretzena posició a la lliga de tercera catalana grup 11, a només dos punts de la zona de descens. 

 

 

El partit es disputarà el pròxim 15 de Gener a les 12:00 hores al Municipal els Pinetons (Cerdanyola).