El Cerdanyola HC va desaprofitar l’oportunitat de sumar tres punts | Laia TR

 

 

El passat dissabte 7 de gener va arribar el derbi vallesà entre el Cerdanyola Hoquei Club i el Hoquei Club Sentmenat. El partit va mobilitzar una gran afició. La flama verda, el suport incondicional de l’Hoquei Club Cerdanyola, tampoc va faltar a l’esdeveniment. Tambors, banderes i himnes cantats a ple pulmó per un derbi emocionant. En els minuts inicials va haver-hi un primer gol del Cerdanyola HC (Marc Zanón) i el segon no va tardar en arribar (Noel Río). Si més no, el Sentmenat va marcar just abans de la mitja part (Víctor Bonilla). Al tornar a la pista, l’ambient es va anar escalfant i el Sentmenat va convertir una falta a prop de l’àrea en l’empat a dos. A vuit minuts del final, els jugadors Marc Garcia (CHC) i Jere Enrique (HCS) van veure una targeta blava per una picabaralla. A cinc minuts del final, el rival va marcar. L’afició no va defallir pero el joc ràpid del Cerdanyola HC no va ser suficient per guanyar el partit. El gol de penal de Jere Enrique a dos minuts del final va descartar totes les opcions de sumar punts. El  Sentmenat es va emportar la victòria 2-4, i tres punts. El partit podria haver estat clau per la permanència