El Cerdanyola HC perd el derbi vallesà

by | gen. 10, 2017 | Esports

El Cerdanyola HC va desaprofitar l’oportunitat de sumar tres punts | Laia TR

 

 

El passat dissabte 7 de gener va arribar el derbi vallesà entre el Cerdanyola Hoquei Club i el Hoquei Club Sentmenat. El partit va mobilitzar una gran afició. La flama verda, el suport incondicional de l’Hoquei Club Cerdanyola, tampoc va faltar a l’esdeveniment. Tambors, banderes i himnes cantats a ple pulmó per un derbi emocionant. En els minuts inicials va haver-hi un primer gol del Cerdanyola HC (Marc Zanón) i el segon no va tardar en arribar (Noel Río). Si més no, el Sentmenat va marcar just abans de la mitja part (Víctor Bonilla). Al tornar a la pista, l’ambient es va anar escalfant i el Sentmenat va convertir una falta a prop de l’àrea en l’empat a dos. A vuit minuts del final, els jugadors Marc Garcia (CHC) i Jere Enrique (HCS) van veure una targeta blava per una picabaralla. A cinc minuts del final, el rival va marcar. L’afició no va defallir pero el joc ràpid del Cerdanyola HC no va ser suficient per guanyar el partit. El gol de penal de Jere Enrique a dos minuts del final va descartar totes les opcions de sumar punts. El  Sentmenat es va emportar la victòria 2-4, i tres punts. El partit podria haver estat clau per la permanència

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: