L’acció va barrejar humor i reivindicació | Cedida

 

 

La Plataforma Stop Direccional ha entregat la carta als Reis amb l’objectiu de rebre ajudes d’Orient per descontaminar Can Planas, solucionar la problemàtica de l’abocador Elena, tapar amb terres el clot de Can Fatjó i depurar responsabilitats.

El grup ha estat acompanyat per un porc senglar vingut des de Collserola i han demanat que el govern els escolti i prioritzi la salut de les persones a l’economia; que descontaminin l’abocador de Can Planas i trobin solucions per l’abocador “descontrolat” Elena; tres milions de metres cúbics de terra per tapar el forat de Can Fatjó; i que els responsables d’aquest atac a la nostra salut paguin pels seus actes. La carta finalitza amb un missatge positiu: “només amb la força de tots i totes aconseguirem tenir una ciutat més saludable”, alhora que anuncia que “ja no confien en els polítics, però si en els Reis Mags”