Campus de la UAB | Directa

 

 

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s'ha col·locat en el lloc 14 de les universitats més sostenibles del món i és líder a Espanya, segons el rànquing 'GreenMetric Ranquing of World Universities' que publica la Universitat d'Indonèsia.

 

 

Es tracta de la setena edició d'aquesta classificació que compara els esforços de més de 500 centres de tot el món referint-se a la sostenibilitat ambiental i a les polítiques de gestió respectuoses amb el medi ambient, segons ha informat aquest dimecres la UAB en un comunicat.

 

 

El centre català encapçala la llista a nivell espanyol, per davant de la Universitat d'Alcalá, que ha ocupat la 26a posició, i la Universitat de València, que s'ha situat en la 28a.

 

 

La informació per definir els llocs es divideix en sis categories: energia i canvi climàtic, gestió de residus, transports, infraestructures, ús de l'aigua i ensenyament.

 

En aquesta edició del 'GreenMetric Ranquing of World Universities' han participat 516 universitats de 74 països, augmentant en 109 i nou nacions respecte a l'any anterior, i la millor del rànquing ha estat la Universitat de Califòrnia Davis (Estats Units), seguida de la de Nottingham (Regne Unit) i la Waganigen University and Research (Països Baixos).