Carrer de Vázquez de Mella, amb el Camí dels Monjos, direcció Sant Quirze. | Google Maps

 

 

El dia 12 de gener de 2017 es va produir, entre les 18:30 h i les 19:15 h de la tarda, un nou robatori a Bellaterra. La casa afectada es troba al barri de Can Llobet, pròxim a la zona dels pous i sortida cap a Sant Quirze. 

 

Els lladres van entrar per la part de dalt del domicili, mentre la propietària es trobava a baix, treballant. Van regirar mobles i calaixeres buscant objectes petits però de valor, com ara joies o diners. 

 

Finalment varen endur-se “poca cosa” però va quedar ben regirat. Els propietaris van trucar al 112 i van ser redirigits als Mossos d'Esquadra de Cerdanyola del Vallès, que es van presentar al lloc dels fets en un lapse de mitja hora. Aquest matí, la policia científica ha fet saber als propietaris que “feia un cert temps que no es tenien denúncies de la zona”.

 

“…feia un cert temps que no es tenien denúncies de la zona”

 

El perfil de lladre coincideix amb el descrit per la regidora de seguretat ciutadana, Contxi Haro, i publicat per BellaterraDiari el mes de desembre passat en aquest article. L'esdeveniment coincideix amb la presència entre 18:30 h i 19 h d'un furgó dels mossos d'esquadra ubicat a l'estació de Bellaterra. Posteriorment també va personar-se la policia local. Encara no han transcendit detalls dels cossos de seguretat.