Els jugadors del Cercle sortien al terreny de joc agafant la mà de nens de la pedrera del Cercle. | A. Colomer

 

 

Tota la setmana s’havia estat preparant el Cercle amb molta intensitat, entrenant fins a tres dies, per estar el màxim de bé física i mentalment en el partit d’aquest passat dissabte contra l’Atlètic Rubí, líder de la classificació.

 

 

La grada tenia un bon ambient i els jugadors del Cercle sortien al terreny de joc agafant la mà de nens de la pedrera del Cercle. L’ambient era l’adequat per sortir a per totes i intentar acabar el partit amb el cap ben amunt, content del què s’havia fet al camp.

 

 

El partit començava amb una clarissima ocasió del Atlètic quan només s’havien disputat 5 segons. Serveixen el sac inicial, tiren una pilota llarga que remata el davanter al travesser. Aquest va estar un bon avís pels locals, que ràpidament s’adonaven que aquest seria el partit més complicat de la temporada.

 

 

Va ser un partit molt correcte defensivament per part dels dos equips i amb poques ocasions al llarg del partit. L’Aleix Besonias, que estava fent un gran partit internant-se amb agilitat per la banda, després d’un fort xoc amb el també jugador del Cercle Álvaro, va caure estès a terra i va ser substituït. És dubte de cara la següent setmana.

 

 

Una de les peces claus de l’equip queia, però l’equip seguiria treballant fins a la mitja part, no sense abans patir dues clares ocasions del Atlètic que rebutjava perfectament Pau Garcia Planes. El Cercle contratacava amb un xut llunyà de Miki, que per poc sorprenia el porter.

 

 

S’arribava a la conclusió dels primers 45 minuts i el balanç era positiu. Quan els jugadors dels dos equips ja eren al terreny de joc per començar la segona part, arribaven notícies des del vestuari de l’àrbitre, i és que aquest no es trobava bé i semblava que s’hagués de suspendre el partit. Finalment, l’àrbitre sortia i es reprenia el joc després de fer una mitja part de 35 minuts.

 

 

Aquesta allargada pausa provocava el contrari del què podia semblar: que el Cercle no sortís prou endollat i concentrat. Res més lluny de la realitat. El Cercle ho tornava a provar i un altre cop Miki després d’una gran jugada personal tenia el gol a les seves botes.

 

 

Seguien les anades i vingudes per part d’un equip i per part de l’altre. La seguretat defensiva del Cercle portada a terme per Catón, Graells, Álvaro, Batllori i més tard Max, era la pedra angular en la què s’aguantava l’equip.

 

 

Els últims minuts van ser fatídics. Tot i que el Cercle s’aproximava a la porteria rival, sobretot amb un gran xut de falta d’Enrique, la ocasió més clara del partit la tenia l’Atlètic quan després d’una bona parada de Pau, un jugador amb tota la porteria buida rematava al pal i en un tercer xut, Graells la treia a corner.

 

 

Finalment, l’àrbitre xiulava el final i la sensació general era que l’equip s’havia buidat al camp, i que treure un punt a un líder que només havia deixat escapar punts en dues ocasions, tenia molt i molt de mèrit.

 

 

Amb aquest partit, finalitza la primera volta amb un balanç molt positiu pel Cercle de 8 victòries, 3 empats i 3 derrotes. També és veritat, però, que el Cercle porta tres partits seguits sense aconseguir els 3 punts. És de justícia dir que ha coincidit amb tres dels equips més forts de la lliga.

 

 

El Cercle acaba aquesta primera volta amb 27 punts a la tercera posició de la classificació.

 

 

Al llarg d’aquesta setmana tocarà fer valoració d’aquestes primeres 14 jornades i començar a pensar amb objectius de cara al final de la lliga.