Convocatòria dels Amics de Sant Pau del Riu-Sec | A.S.P.R.

 

 

Amics de Sant Pau Riu-sec i la prestigiosa entitat fotogràfica AFOCER van organitzar al 2016, el 1r Concurs Fotogràfic Aplec i Mostra d’Entitats de Sant Pau de Riu-sec. El passat 26 d’octubre d’entre 35 originals, es va triar el guanyador d’aquest primer concurs que va correspondre a Josep Fort i Zaidyn pel seu original amb el lema “Passat i Futur”. El segon premi va correspondre a Maria Elvira Recasens, pel seu treball “Sant Pau versus IKEA”. El tercer premi el va aconseguir Joan Manel Vera “Tito” pel seu treball “IKEA”.

 

 

El proper divendres, 20 de gener a les 12:30 del migdia, tindrà lloc al saló d’actes de la biblioteca Vapor Badia (Carrer de les Tres Creus, 127-129, Sabadell) l’entrega del premis a càrrec de la Sra. Francina Carenas, Presidenta d’Amics de Sant Pau de Riu-sec; del Sr. Vicenç Semper, President d’AFOCER i del Sr. Maties Serracant, Tinent d’alcalde de Sabadell.