Expectació en el lliurament de premis dels Amics de Sant Pau de Riu-Sec

by | gen. 17, 2017 | Espai d'Entitats

Convocatòria dels Amics de Sant Pau del Riu-Sec | A.S.P.R.

 

 

Amics de Sant Pau Riu-sec i la prestigiosa entitat fotogràfica AFOCER van organitzar al 2016, el 1r Concurs Fotogràfic Aplec i Mostra d’Entitats de Sant Pau de Riu-sec. El passat 26 d’octubre d’entre 35 originals, es va triar el guanyador d’aquest primer concurs que va correspondre a Josep Fort i Zaidyn pel seu original amb el lema “Passat i Futur”. El segon premi va correspondre a Maria Elvira Recasens, pel seu treball “Sant Pau versus IKEA”. El tercer premi el va aconseguir Joan Manel Vera “Tito” pel seu treball “IKEA”.

 

 

El proper divendres, 20 de gener a les 12:30 del migdia, tindrà lloc al saló d’actes de la biblioteca Vapor Badia (Carrer de les Tres Creus, 127-129, Sabadell) l’entrega del premis a càrrec de la Sra. Francina Carenas, Presidenta d’Amics de Sant Pau de Riu-sec; del Sr. Vicenç Semper, President d’AFOCER i del Sr. Maties Serracant, Tinent d’alcalde de Sabadell.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: