L’alcalde demanarà 5 informes addicionals per Cerdanyola Aparca

by | gen. 17, 2017 | Al Dia

 

L’alcalde, Carles Escolà (CxC), ha anunciat el passat 16 de gener que demanarà 5 informes addicionals, a més a més, del presentat per la secretària en relació a l’empresa mixta Cerdanyola Aparca.

 

Concretament, es demanaran a  Serveis Econòmics, Serveis de Contractació, Serveis Jurídics i a la Interventora Municipal, a més d’un altre d’extern. L’informe de la secretària, presentat el 10 de gener, afirmava que “l’aprovació de la modificació del pressupost – per a injectar diners a Cerdanyola Promocions i dur a terme la liquidació i dissolució de l’empresa mixta Cerdanyola Aparca -, podria constituir eventuals il·lícits penals”. 

 

La reacció des d’alcaldia ha estat ràpida i ha denunciat que l’informe presentat “conté informació esbiaixada respecte la meva persona i equip de treball”. A més, Escolà ha expressat que “l’informe desprèn una voluntat tendenciosa per omissió de fets i sembra de sospites que em fa dubtar de la correcció de les conclusions”.

 

Per aquests motius, l’alcalde no el subscriu i presentarà aquest informe, juntament amb els addicionals, a Fiscalia.

 

Des d'ERC no comparteixen aquesta posició ja que, considera que poden ser contradictoris i en tot cas “els hauria de demanar el jutge”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: