Lliurament de fruites i verdures | Nutrició.es

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Barcelona) ha garantit la distribució i subministrament de fruites i verdures entre les famílies que es troba en situació de vulnerabilitat econòmica, segons ha informat en un comunicat.

 

 

La mesura es portarà a terme gràcies al conveni signat entre el consistori i l'empresa Fruiteries Punt Verd –Nugafruits Serveis de Distribució– i que a més assegura l'anonimat dels beneficiaris, en usar-se un sistema que no cal cap document que els acrediti com perceptors d'ajudes econòmiques públiques.

 

 

Els Serveis Socials municipals seran els que comunicaran a la companyia les persones o titulars de la unitat familiar que se'ls ha concedit els recursos en concepte de fruita i verdura.

 

 

L'acord entre l'administració i l'empresa, signat l'1 de desembre del 2016, té una vigència anual prorrogable un any més.

 

 

Aquest firma se suma a la de gener del 2016 amb els Supermercados Martin –Sumargo–, per la qual també es proveiran productes de primera necessitat de manera immediata, amb una valoració prèvia dels Serveis Socials assegurant la privacitat dels beneficiaris, i l'Ajuntament no descarta més convenis en el futur per completar de manera adequada una dieta equilibrada.