La Llar d'en Pitus obre la matrícula | Cedida

 

 

Ara fa pocs dies, La Llar d'en Pitus – Pitus Nursery School, escola bressol activa i bilingüe (anglès /català) al bell mig de Bellaterra, ha obert el període de matrícula per al curs vinent, 2017-2018.

 

La Llar d'en Pitus és una escola bressol activa i bilingüe (anglès /català)

 

A més a més, a causa de la creixent demanda de places d'aquests darrers anys, l'escola obrirà una segona línia de P2, ja que hi havia moltes famílies que es quedaven fora a perquè els infants que pujaven de P1 ja copaven la totalitat de les places.

 

 A causa de la creixent demanda l'escola obrirà una segona línia de P2

 

Per als que no coneixen aquesta escola amb més de 10 anys d'història ja en el nostre municipi, la seva filosofia es basa en la pedagogia activa, en el learning by doing, és a dir, en l'adquisició de coneixements a través de l'experimentació sempre amb el contacte directe amb la naturalesa gràcies al seu extensíssim pati de 800 metres quadrats ple d'arbres fruiters, plantes aromàtiques i, fins i tot, un hort.

 

Una escola amb més de 10 anys d'experiència que es basa en la pedagogia activa, és a dir, el learning by doing

 

A més a més, al ser una llar d'infants bilingüe amb magnífics educadors nadius s'imparteix l'anglès com a idioma quotidià i habitual combinant-lo equitativament amb el català; fet que garanteix que els infants desenvolupin la seva capacitat d'aprenentatge en 2 idiomes.

 

Així doncs, el projecte curricular contempla tant les tradicions autòctones com les anglosaxones i, per tant, els infants gaudeixen, i molt, tant de la Castanyada com del Halloween, del Carnestoltes com de St. Valentine's Day, enriquint així considerablement les seves experiències culturals.