L'Assamblea de Joves Independentistes de Cerdanyola (AJIC) i la Brigada Vallesana Simon Bolívar (BVSB) van organitzar l'acte | Cedida

 

 

Un centenar de persones van participar, el passat 11 de gener, en l’acte “El llegat de Fidel i el futur de Cuba”.

 

L’activitat va començar amb la visita del Cònsol cubà a l’Ajuntament, on es va reunir amb l’alcalde, Carles Escolà, per parlar de la situació de Cuba, Catalunya i Cerdanyola, la necessitat de solidaritat per la situació creada arran l’huracà Matthew, i veure la possibilitat de restablir els contactes que la ciutat de La Lisa, municipi de La Habana, havia tingut fins els anys 90 amb Cerdanyola.

 

En l’acte van intervenir Anna Ruíz, presidenta del Casal de Cuba a Badalona, Leo Lamich, de la Brigada Vallesana Simon Bolívar i, finalment, el Cònsol cubà, Fabio Alvarez, que va tancar l’acte amb la lectura de l’homenatge del poble de Cuba a Fidel. Tot seguit, es va produir un ric intercanvi d’opinions fins a les 20 h. Els organitzadors es plantegen, després d’aquest èxit, l’organització d’activitats semblants.