Les entitats omplen la programació del Teatre Ateneu

by | gen. 19, 2017 | Cultura

Representats d'entitats de Cerdanyola | Laia TR

 

 

Les entitats culturals tindran un gran pes en la programació del Teatre Ateneu d’aquest semestre. La primera en estrenar serà la “Internacional Cobla Orquestra Montgrins”, una de les més prestigioses agrupacions musicals de Catalunya – el 5 de març.

 

A continuació, el 18 de març, es representarà “El amor brujo” de Manuel de Falla en una adaptació, producció i interpretació a càrrec de la Escuela de Baile Flamenco de la Casa de Andalucía amb la novetat de la música en directe i guitarristes i cantaors joves per apropar el flamenc al gran públic.

 

L’1 d’abril  es celebrarà la Trobada de Corals per promocionar el cant arreu de Catalunya i Espanya. Per Sant Jordi, actuarà la banda de l’Agrupació Musical i la Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC), per primera vegada juntes les dues formacions. El 21 de maig el tancarà l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola amb el “Concert de Primavera”. Pel que fa al teatre familiar portarà el timó “Bambalina”, companyia que suma 35 anys d’experiència i diversió assegurada.

 

En la programació cinèfila de Xiscnèfils, trobarem veterania i joventut en una selecció de pel·lícules com “Yo Daniel Blake”, “Cafè Society” o “El Porvenir”. Tot en millor qualitat d’imatge per l’adquisició d’un nou projector per la sala i entrada a preu popular

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: