Representats d'entitats de Cerdanyola | Laia TR

 

 

Les entitats culturals tindran un gran pes en la programació del Teatre Ateneu d’aquest semestre. La primera en estrenar serà la “Internacional Cobla Orquestra Montgrins”, una de les més prestigioses agrupacions musicals de Catalunya – el 5 de març.

 

A continuació, el 18 de març, es representarà “El amor brujo” de Manuel de Falla en una adaptació, producció i interpretació a càrrec de la Escuela de Baile Flamenco de la Casa de Andalucía amb la novetat de la música en directe i guitarristes i cantaors joves per apropar el flamenc al gran públic.

 

L’1 d’abril  es celebrarà la Trobada de Corals per promocionar el cant arreu de Catalunya i Espanya. Per Sant Jordi, actuarà la banda de l’Agrupació Musical i la Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC), per primera vegada juntes les dues formacions. El 21 de maig el tancarà l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola amb el “Concert de Primavera”. Pel que fa al teatre familiar portarà el timó “Bambalina”, companyia que suma 35 anys d’experiència i diversió assegurada.

 

En la programació cinèfila de Xiscnèfils, trobarem veterania i joventut en una selecció de pel·lícules com “Yo Daniel Blake”, “Cafè Society” o “El Porvenir”. Tot en millor qualitat d’imatge per l’adquisició d’un nou projector per la sala i entrada a preu popular